Example title

За контакти: 0882 877 739

Петър Чучулигов

Роден: 05.03.1978 г. в град Пловдив

1996 г. - завършва "Средно специално училище за приложни изкуства" в гр. Смолян в класа на Иван Пеев 

2009 г. - завършва магистратура, специалност „Плакат и визуална комуникация” на Национална художествена академия, София в курса на проф. Тасев и проф. Георги Янков

След завършването на магистърска степен започва работа в рекламна агенция. По-голямата част от работата през последните 8 години преминава в създаването на дизайн на плакати, книги, пощенски карти, илюстрации, фанзини. От друга страна, по време на работата си в рекламни агенции (Киви, ДеКони), Петър Чучулигов изгражда цялостни визии за кампании на големи международни компании. Работил е като индустриален дизайнер в един от водещите производители на велосипеди в Източна Европа (Макском).

Категории

Ценови диапазон

Петър Чучулигов

Роден:   05.03.1978 г. в град Пловдив 1996 г. - завършва "Средно специално училище за приложни изкуства" в гр. Смолян в класа на Иван Пеев  2009 г. - завършва магистратура, специалност „Плакат и визуална комуникация” на Национална художествена академия, София в курса на проф. Тасев и проф. Георги Янков След завършването на магистърска степен започва работа в рекламна агенция. По-голямата част от работата през последните 8 години преминава в създаването на дизайн на плакати, книги, пощенски карти, илюстрации, фанзини. От друга страна, по време на работата си в рекламни агенции (Киви, ДеКони), Петър Чучулигов изгражда цялостни визии за кампании на големи международни компании. Работил е като индустриален дизайнер в един от водещите производители на велосипеди в Източна Европа (Макском).