Example title

През юли и август галерията можете да посетите на място само с предварителна уговорка на тел. 0882 877 739.

Example title

За контакти: 0882 877 739

Никола Колев

Никола Колев завършва дърворезба в Националната художествена академия в класа на проф. Антон Дончев. Реализира над 20 самостоятелни изложби. Част от постиженията му са награди от Световното изложение на изкуствата в Кан (Франция) и Международната изложба на Ателието на Дунав - Иббс (Австрия). Негови произведения са включени в колекции по цял свят.
През октомври 2021г. в РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – СОФИЯ бе открита негова авторска изложба - "Паралелни светове". Изложени са произведения, участвали в национални и международни събития и спечелили награди. Включени са модели на реализирана екстериорна скулптура.

Категории

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Никола Колев

Никола Колев завършва дърворезба в Националната художествена академия в класа на проф. Антон Дончев. Реализира над 20 самостоятелни изложби. Част от постиженията му са награди от Световното изложение на изкуствата в Кан (Франция) и Международната изложба на Ателието на Дунав - Иббс (Австрия). Негови произведения са включени в колекции по цял свят. През октомври 2021г. в РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – СОФИЯ бе открита негова авторска изложба - "Паралелни светове". Изложени са произведения, участвали в национални и международни събития и спечелили награди. Включени са модели на реализирана екстериорна скулптура.