Example title

За контакти: 0882 877 739

Жана Вълкова

Жана Вълкова е родена в гр. Димитровград. Завършва СОУ „Васил Левски“ в художествена паралелка, специалност „Живопис“.

След завършването си се установява в гр. София, където в продължение на 3 години посещава курсове и частни уроци при преподаватели от Художествената академия, специалност „Текстил“. Обучава се в областта на композирането, изразните средства на живописта, графиката и текстилните композиции.

Художник по призвание и артист по душа, в момента тя успешно съчетава творчеството и козметични услуги в собственото си кокетно студио за маникюр в гр. Сливен, където живее в момента. Развива се в областта на маникюра и nail art, а през свободното си време рисува с дъщеря си.

Категории

Ценови диапазон

Картина "Водна композиция"
Безплатна доставка
Картина "Преход"
Безплатна доставка
330,00 лв.
Картина "Минзухари"
Безплатна доставка
Картина "Пеперуда"
Безплатна доставкаНЯМА НАЛИЧНОСТ
350,00 лв.
НЯМА НАЛИЧНОСТ

Жана Вълкова

Жана Вълкова е родена в гр. Димитровград. Завършва СОУ „Васил Левски“ в художествена паралелка, специалност „Живопис“. След завършването си се установява в гр. София, където в продължение на 3 години посещава курсове и частни уроци при преподаватели от Художествената академия, специалност „Текстил“. Обучава се в областта на композирането, изразните средства на живописта, графиката и текстилните композиции. Художник по призвание и артист по душа, в момента тя успешно съчетава творчеството и козметични услуги в собственото си кокетно студио за маникюр в гр. Сливен, където живее в момента. Развива се в областта на маникюра и nail art, а през свободното си време рисува с дъщеря си.