Example title

За контакти: 0882 877 739

Георги Бояджиев

Георги Бояджиев е роден през 1969 в гр. Стамболийски. Завършва Професионална гимназия за приложни изкуства Смолян.

Той има късметът да е част от семейство на творци - съпругата му, Албена Бояджиева, и тяхната дъщеря също са художници, като работата им е добре позната както в пловдивския регион, където живеят, така и в Несебър, където също имат свое ателие. 

Над 2500 от маслените картини на Георги Бояджев и над 6000 от неговите акварелни и графични произведения се намират в частни колекции по целия свят - Норвегия, Швеция, Дания, Нидерландия, Франция, Белгия, Швейцария, Австрия, Германия, Русия, Япония, САЩ. Отделно в България мястото си в колекции са намерили над 3800 други негови произведения. 

Категории

Ценови диапазон

Картина "Кукер"-Copy
Безплатна доставка
Картина "Абстракция"-Copy
Безплатна доставка
990,00 лв.
Картина "Пътища"-Copy
Безплатна доставка
Картина "Морски пейзаж No.7"-Copy
Безплатна доставка
950,00 лв.
Картина "Морски пейзаж"-Copy
Безплатна доставка
Картина "Морски пейзаж"-Copy
Безплатна доставка
Картина "Морски пейзаж"
Безплатна доставка

Георги Бояджиев

Георги Бояджиев е роден през 1969 в гр. Стамболийски. Завършва Професионална гимназия за приложни изкуства Смолян. Той има късметът да е част от семейство на творци - съпругата му, Албена Бояджиева, и тяхната дъщеря също са художници, като работата им е добре позната както в пловдивския регион, където живеят, така и в Несебър, където също имат свое ателие.  Над 2500 от маслените картини на Георги Бояджев и над 6000 от неговите акварелни и графични произведения се намират в частни колекции по целия свят - Норвегия, Швеция, Дания, Нидерландия, Франция, Белгия, Швейцария, Австрия, Германия, Русия, Япония, САЩ. Отделно в България мястото си в колекции са намерили над 3800 други негови произведения.