Example title

За контакти: 0882 877 739

МИНАЛО НЕЗАБРАВЕНО: Самостоятелна изложба на НЕДОЛИНА ПАВЛОВА (28.05 - 30.06)

Младата авторка Недолина Павлова показва конете през погледа артиста и ездача

Галерия ARTISTICA представя талантливия и слънчев художник Недолина Павлова във втората й самостоятелна изложба наречена „Минало незабравено“. Изложбата се открива на 28 май от 18:30 часа  и  представя множество платна, събрали в себе си любовта към природата и порива към свободата на авторката и нейния любим кон Клорето де Мал.

Недолина е не само млад творец със собствен почерк, но и любител ездач. От 12-годишна тренира усилено езда. Десет години под ръководството на треньора си Николай Славов тя не само вниква в техниката на добрия състезател, но се влюбва буквално в конете и тяхната свободолюбива, но и предана природа. Там среща Клорето Де Мал – конят, който ще остави трайна емоция у Недолина и на който тя ще посвети втората си самостоятелна изложба.

„Клорето бе с голям потенциал. Трудно ми беше да работя с млад кон, но заедно пораснахме. След две години вече той започна да печели първи места“, споделя авторката с тъга, защото губи партньора си след заболяване.

Недолина Павлова е родена в гр.Хасково, а другата и страст от малка е рисуването. Тя е самоук художник, но талантът ѝ трудно може да бъде скрит. Занимава се също с рисуване върху дрехи и щраусови яйца.

В изложбата „Минало незабравимо“ тя ще покаже още от своя талант и в няколко картини от друга нейна колекция, вдъхновена от погледа, от неговата дълбочина и от чувството, което успява да посее у човек.

Заповядайте на вернисаж в петък, 28.05.2021 от 18:30 до 20:00 часа в Галерия ARTISTICA - Пловдив, ул. Авксентий Велешки 9. Експозицията може да бъде видяна от 28.05. до 30.06.2021 г.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Изложби и събития

Изложби и събития | Галерия Artistica

МИНАЛО НЕЗАБРАВЕНО: Самостоятелна изложба на НЕДОЛИНА ПАВЛОВА (28.05 - 30.06)

МИНАЛО НЕЗАБРАВЕНО: Самостоятелна изложба на НЕДОЛИНА ПАВЛОВА

Галерия ARTISTICA представя талантливия и слънчев художник Недолина Павлова. Тя е родена в гр.Хасково. През 2016 г. завършва бизнес администрация и региона Галерия ARTISTICA представя талантливия и слънчев художник Недолина Павлова. Тя е родена в гр.Хасково. През 2016 г. завършва бизнес администрация и региона 2021-05-23T22:46:00+03:00 МИНАЛО НЕЗАБРАВЕНО: Самостоятелна изложба на НЕДОЛИНА ПАВЛОВА (28.05 - 30.06)

<p><em>Младата авторка Недолина Павлова показва конете през погледа артиста и ездача</em></p> <p>Галерия ARTISTICA представя талантливия и слънчев художник Недолина Павлова във втората й самостоятелна изложба наречена &bdquo;Минало незабравено&ldquo;. Изложбата се открива на 28 май от 18:30 часа&nbsp; и&nbsp; представя множество платна, събрали в себе си любовта към природата и порива към свободата на авторката и нейния любим кон Клорето де Мал.</p> <p>Недолина е не само млад творец със собствен почерк, но и любител ездач. От 12-годишна тренира усилено езда. Десет години под ръководството на треньора си Николай Славов тя не само вниква в техниката на добрия състезател, но се влюбва буквално в конете и тяхната свободолюбива, но и предана природа. Там среща Клорето Де Мал &ndash; конят, който ще остави трайна емоция у Недолина и на който тя ще посвети втората си самостоятелна изложба.</p> <p>&bdquo;Клорето бе с голям потенциал. Трудно ми беше да работя с млад кон, но заедно пораснахме. След две години вече той започна да печели първи места&ldquo;, споделя авторката с тъга, защото губи партньора си след заболяване.</p> <p>Недолина Павлова е родена в гр.Хасково, а другата и страст от малка е рисуването. Тя е самоук художник, но талантът ѝ трудно може да бъде скрит. Занимава се също с рисуване върху дрехи и щраусови яйца.</p> <p>В изложбата &bdquo;Минало незабравимо&ldquo; тя ще покаже още от своя талант и в няколко картини от друга нейна колекция, вдъхновена от погледа, от неговата дълбочина и от чувството, което успява да посее у човек.</p> <p>Заповядайте на вернисаж в петък, 28.05.2021 от 18:30 до 20:00 часа в Галерия ARTISTICA - Пловдив, ул. Авксентий Велешки 9. Експозицията може да бъде видяна от 28.05. до 30.06.2021 г.</p>

, ,